Blogger Hver fan av interiørdesign bør følge

Det florerer av inspirerende designblogger, men det kan være tidkrevende å manøvrere seg gjennom jungelen for å finne fram til de beste. Men ikke fortvil, for å spare deg for tid går vi rett til topps og presenterer to toppblogger som oser kreativitet og kjærlighet til interiør. Først ut er Coco Kelley, en amerikansk livsstilsblogg med et urbant blikk som fremelsker uanstrengt eleganse. Den andre er EyeSwoon, en annen amerikansk livsstilsblogg, som med øye for det sofistikerte og uventede er en godtepose for alle som elsker interiør.

Blogger Hver fan av interiørdesign bør følge

Coco Kelley

Coco Kelley ble grunnlagt i 2007 av Cassandra LaValle, og er en skattkiste av en interiørblogg full av gode idéer og lekre og inspirerende bilder. Uansett hvilken stil du har, får du her inspirasjon til alle rom i huset. Bloggen oppdateres jevnlig og tilbyr, i tillegg til interiørdesign, blant annet reisebeskrivelser, matoppskrifter, moteforslag og tips til ting du kan lage selv. Bloggen har også en nettbutikk som selger Coco Kelleys favoritter. En blogg du kommer tilbake til igjen og igjen. Så vær så god, ta en titt inn og la deg inspirere til egne prosjekter.

EyeSwoon

Bloggen du aldri blir lei av. EyeSwoon ble grunnlagt i 2011 av Athena Calderone, med mål om å vise alle hvordan interiørdrømmen skapes om til virkelighet og hvordan du gjør det ordinære om til en fest for øynene. En livsstilsblogg der du også finner oppskrifter, reiseguider, moteforslag, smarte løsninger og en nettbutikk med utvalgte produkter. Bloggen tilbyr – med sine lekre bilder og inspirerende tekster – en livsnytende følelse og et pusterom i en hektisk hverdag. Klikk deg inn i dag og ta en titt du også!

Blogging oppstod på 1990-tallet, ble svært populært, og stadig kommer det nye bloggere til. Innen interiørblogging er nær alle stilretninger representert, så her er det mulig for alle som ønsker det å finne en blogg å følge. De beste bloggene er de som tilbyr det lille ekstra. Hyppige oppdateringer, lekre bilder, de følger med på trendene og skriver engasjerende. Gode blogger er som krydder i hverdagen. Det beste av alt er når de inspirerer og gir oss nye idéer som vi kan bruke i våre hjem.